• opslagruimte huren

Opslagruimte huren in Deventer

Op zoek naar opslag in Deventer voor korte tijd? Of heeft u voor een langere periode opslagruimte nodig? Als u weinig ruimte heeft, maar veel spullen, of bijvoorbeeld uw huis renoveert. Dan bent u voor inboedelopslag en meubelopslag in goede handen bij SAFE Ruimteverhuur. En bedrijven bieden wij archiefopslag, goederenopslag en voorraadopslag. Altijd veilig, flexibel en voordelig. Dat is SAFE.

Tijdelijke opslag in Deventer met Allerlaagste Prijs Garantie

Huur al 3m³ vanaf €6 per week. Bij SAFE Ruimteverhuur weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Wanneer u goedkopere self storage vindt binnen een straal van 15km, ontvangt u van ons het prijsverschil retour. Wij garanderen de allerlaagste prijs ook bij tijdelijke opslag aanbiedingen van andere aanbieders in de omgeving van Deventer. Vraag naar de voorwaarden. Dat is SAFE.

Waarom opslagbox huren bij SAFE Ruimteverhuur Deventer

  • Beveiligde self storage: Wij bewaken uw eigendommen 24/7 met cameratoezicht. En toegang tot de opslag is alleen mogelijk via een gecodeerde toegangspas.
  • Uw spullen onder handbereik: 7 dagen per week kunt u van 6 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds in uw opslagruimte.
  • Flexibele ruimte: Wij helpen u graag met opslagruimte vanaf 1m² (= 3m³ inhoud) tot bedrijfsruimte van 100m², en alles er tussenin of groter. U kunt bij ons terecht voor alle soorten opslag en stalling, voor atelier, muziekruimte, werkruimte en bedrijfsruimte.
  • Voordelig huren: U betaalt géén inschrijfkosten en bovenop de Allerlaagste Prijs Garantie gebruikt u onze laad-/losmiddelen en aanhangwagen gratis.

Meer hulp nodig? Tijdens receptie-uren is er altijd een SAFE medewerker voor persoonlijk advies op maat. Of voor verhuisdozen, tape en inpakmaterialen. Of goederenontvangst. Dat is SAFE.

Vraag nu een persoonlijk advies met uw prijs op maat ->

Eerst opslagruimte berekenen? Vul nu de opslagcalculator in ->

SAFE Ruimteverhuur Deventer

Staverenstraat 19, 7418 CJ Deventer

T 0570-630 520

deventer@ruimteverhuur.nl

Openingstijden huurders
Maandag-zondag:
07:00-24:00
Openingstijden receptie
Ma t/m Vr:
08:30-17:00
Zaterdag:
10:00-14:00
Overige dagen en tijden:
Op afspraak

Self storage in de buurt van Twello, Diepenveen en Bathmen

Opslag nodig in de omgeving van Twello, Wilp, Diepenveen, Schalkhaar of Bathmen? SAFE Ruimteverhuur ligt op slechts 10 tot 15 minuten rijden in Deventer.

Dit is SAFE

Veilig & vertrouwd
  • 24/7 beveiligd, schoon en verwarmd
  • Altijd raad en daad op maat
Flexibele ruimte
  • 1m² tot 600m², kort of langdurig
  • Alle dagen open, ook 24/7 mogelijk
Voordelig huren
  • Gebruik aanhangwagen GRATIS
  • Altijd Allerlaagste Prijs Garantie

Prijs aanvragen

Testimonials

Bij mijn winkelpand in de binnenstad heb ik een tekort aan ruimte

Ik heb bij SAFE nu een prima oplossing gevonden voor de aflevering van goederen en opslag van voorraden voor mijn winkel.


Stylz Interiors

Wij zijn ooit klein gestart vanuit één enkele bedrijfsruimte

SAFE gaf ons de mogelijkheid om flexibel door te groeien naar meerdere bedrijfsunits voor het uitwerken van onze creatieve plannen.


Lumo Art