Tips en Hulpmiddelen

Wij helpen onze klanten graag verder met een aantal handige hulpmiddelen.

Heeft u verder nog andere vragen? Neem gerust contact met uw vestiging op.
Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Roosendaal

Spoorstraat 7, 4702 VV Roosendaal
T 0165-533 530
E roosendaal@ruimteverhuur.nl

Deventer

Staverenstraat 19, 7418 CJ Deventer
T 0570-630 520
E deventer@ruimteverhuur.nl

Opslagruimte berekenen

Weet u niet precies hoeveel ruimte u precies nodig heeft? Wij kunnen u hier natuurlijk mee helpen. Wij hebben hiervoor een aantal opslagruimte calculator ontwikkeld. U kunt hierbij gebruik maken van diverse calculators op basis van het aantal 60 liter dozen, kamers of in detail.

Bereken uw opslagbehoefte

Verhuis checklist

Als u binnenkort gaat verhuizen wilt u dat alles netjes en op tijd geregeld is en er niet op het laatste moment er achterkomen dat u wat vergeten bent. Maak daarom gebruik van onze handige verhuischecklist.

Bekijk verhuischecklist

Verbouwing checklist

Een verbouwing kan u een hoop kopzorgen opleveren als er zaken niet goed geregeld zijn. Wij hebben daarom een checklist ontwikkeld zodat u tijdig alle zaken op orde heeft en dat u een reminder krijgt wanneer er zaken moeten gebeuren.

Bekijk verbouwing checklist

Inpaktips

Wist u dat er 150 standaard 60 liter verhuisdozen in een ruimte van slechts 3M2 passen. Door alles op een efficiënte manier in te pakken past er mogelijk meer in een ruimte dan u voor ogen heeft. Bekijk daarom onze inpak en opslagtips om efficiënt met de ruimte in uw opslagruimte om te kunnen gaan.

Bekijk inpaktips

De voordelen van SAFE

7 dagen per week toegang

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla mollis fermentum risus, efficitur efficitur est feugiat nec.

Veilige opslag

Text

Geen verborgen kosten

Text

Vorstvrij

Text

Schoon en droog

Text

Gratis aanhanger

Text