Werkruimte

Werkruimte huren Roosendaal

Werkruimte huren in Roosendaal

Zoekt u flexibele werkruimte in Roosendaal? SAFE Ruimteverhuur biedt bedrijfsruimte, atelierruimte en muziekruimte te huur in een monumentaal bedrijfspand centraal naast station Roosendaal. Van klein tot groot. Voor korte of lange tijd. Altijd veilig, flexibel en voordelig. Dat is SAFE.

Goedkope werkruimte te huur, flexibel, in soorten en maten

Iedere ondernemer, kunstenaar en musicus kan bij ons werkruimte huren: Van groeiend tot gevestigd bedrijf en van ZZP’er tot start-up. SAFE huisvest een diversiteit aan bedrijvigheid in Roosendaal. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook onderdak aan een duikschool, een sportschool en muziekdocenten.

Werkruimte huren in Roosendaal is goedkoop bij SAFE. Zo huurt u 12m² werkruimte al voor €43,75per week (€175,-per maand). Groeit uw activiteit? Dan denkt en groeit SAFE graag mee. Of heeft u alleen tijdelijk meer of minder ruimte nodig? Dan passen wij de meters gewoon aan.

Waarom werkruimte huren bij SAFE Ruimteverhuur

  • Flexibele ruimte: Wij helpen u graag met werkruimte vanaf 12m². Voor korte of langere huurtermijn. Voor kantoor en werkplaats. Maar ook atelier en muziekruimte. Direct beschikbaar. En 7 dagen per week 24 uur per dag toegang.
  • Effectieve bedrijfsvoering: Infrastructuur voor uw telefoon en internet is aanwezig. Ook is een postbus en aanname en opslag van uw goederen mogelijk.
  • Veilig werken: Wij bewaken uw eigendommen 24/7 met cameratoezicht. En toegang tot het bedrijfspand is alleen mogelijk via een gecodeerde toegangspas.
  • Voordelig huren: Géén inschrijfkosten en gratis parkeren.
Spoorstraat 7, 4702 VV Roosendaal

T 0165-533 530
roosendaal@ruimteverhuur.nl

Openingstijden terrein
Maandag-zondag:
06:00 - 23:00
Openingstijden receptie
Maandag
09:00 - 14:30
Dinsdag
09:00 - 14:30
Donderdag
09:00 - 14:30
Zaterdag
10:00 - 15:00
Overige dagen en tijden
Op afspraak mogelijk